Etiketter

tisdag 10 december 2013

argumenterande text om inte en riktig våldtäkt

Det som hände var att en ung tjej som heter sara hade gått till en fest där hon hade druckit mycket alkohol för första gången och sen gått upp till ett rum tillsammans med en kille och det verkade som om tjejen var atraherad av killen sen kom det in ännu fler killar och hon blev typ paralyserad. och de våldtog henne. Sen kände hon sig väldigt smutsig. Då började killarna hota med om hon skulle berätta skulle de läcka ut bilder. Sen läckte de ändå ut bilder till de som gick på skolan fick blder och då började alla tro att hon var en hora eller något.

Min åsikt är att det var en riktig våldtäkt.

Man kunde tydligt märka att hon inte var helt med på det. Hon bara låg där och man borde förstå att man inte skall göra så mot någon som bara ligger där utan att göra någonting utan bara ligger helt stilla helt skräckslagen.

Killarna visste att det var en våldtäkt eftersom de ringde och hotade henne så att hon inte skulle avslöja att de hade våldtagit henne. Med det kan kan man bevisa att killarna visste att de hade haft sex med henne mot hennes vilja. Annars skulle de ju inte hotat med att sprida ut bilder. Så det var tydligt att de personerna som våldtog henne visste vad de gjorde och inte att de trodde att hon gillade vad de gjorde mot henne.

Endel personer som tycker annorlunda kanske tänker att tjejen som blev våldtagen aldrig tydligt sa vad hon ville utan bara låg där utan att säga så mycket. Så kan man väl säga att killarna aldrig fick tydligt veta att hon inte ville det. Men jag tycker att killarna borde förstå att tjejen inte kände sig så upphetsad eftersom hon bara låg där utan att göra någonting. Då borde den som åtminstone inte är helt dum i huvudet förstå att hon inte ville. Dessutom visade killarna att de visste att det var en våldtäkt eftersom de skickade hot brev till henne. Nåra lite konstiga personer kanske skulle kunna säga att hon får skylla sig själv eftersom hon drack alldeles för mycket alkohol på en fest där hon inte kände de flesta personerna och att hon kanske typ klädde sig utmanande så kort sagt att hon satte sig i en situation där det fanns en risk till att hon kanske kunde bli våldtagen. Man har ju faktiskt rätt att klä sig som man vill utan att man ska bli våldtagen. Såklart kanske inte var det smartaste man kunde göra eftersom det finns en viss risk .Om hon var rädd om sig själv borde hon inte ha gjort så för det finns ju en risk men det gör ju faktiskt inte så att killarna som våldtog henne blir mindre skyldiga. Det är fortfarande en våldtäckt och det är nog så de flesta våldtäkter går till.

Så jag tycker att det var en våldtäkt eftersom killarna visste att hon inte gillade det och att man borde kunna märka om man är med på det vilket hon helt klart inte var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar